Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hukkateillä oleva riika

also known as hän joka arvostelee sivunne

 

Okei, eli, Ikää löytyy 18 vuotta
Opiskelen siis lukiossa sekä musiikkiopistossa
Asun jossain jumalanselän takana. Ouluun tästä on matkaa sellaiset 100km, että pohjoisessa asutaan.. Joku vois luullakki että asun oulussa koska siellä tulee ravattua nii paljo. Rakastan kylmyyttä, pimeyttä ja lunta. Voisin asua kyllä pohjoisemmassakin, mutta silti ois himo muuttaa Tampereelle opiskelemaa:DD
 

Tunnistus merkit on pääasiassa se että omistan mustat silmälasit ja blondi/violetti(rip blue) hiukset. Olen ehkä lievästi lakka addikti... Silloin tällön pusken päähän myös sinisen ja punaisen raccoonin ja pinkki mustan, vaalean violetin, sähkönsinisen ja mustan ja paljon muita eri värisiä hiuslisäkkeitä. Kuulostaa kamalalta but I promise, ei ole liian häiritsevän näköinen. Voi jumalauta olen huono selittämään asioita ja kuvaa en suostu laittamaan koska yksinkertaisesti _vihaan_ ottaa kuvia itsestäni. Rakastan kyllä valokuvaamista mutta jos joku saa ottaa musta kuvan nii se ihminen on kyllä tosi erityisessä asemassa mun elämässä. Jos näätte kaupungilla tytön ft. bändipaita + pillifarkut + converset + bacman laukku niin on 99% mahdollisuus että se oon minä.

Asioita joista pidän niin paljon, että suurinpiirtein sydän räjähtää, on ihan liikaa. Äläkä vaan tee sitä virhettä, että tulet vahingoissakaan edes vinkkaamaan minulle pitäväsi Supernaturalista (voisin puhua miljoona tuntia tästä sarjasta, täydellinen kaikin puolin♥cas is my bae ja dean on kuin alternativeuniverse minä) tai Pierce the Veilistä ( Jaime Preciado is my bby and Mike Fuentes is really fucking hot, shh~ ). Tai videopeleistä (varsinkin Assassin's Creedit, Destiny, Mortal Kombat X ja Okami ja miljoona muuta. ps4 ohjaimet on täydellisiä ja mun kädet tuntuu tyhjältä ilman niitä waitwhut?). En pysty hallitsemaan itseäni näiden asioiden suhteen ja apua en saa suljettua suutani vaan pölötän kyseisestä asiasta tuntikausia.
Ginga sarja (hopeanuolet ym) ollut erittäin tärkeä osa mun elämää eskarista asti. Yks mun elämän onnellisimpia päiviä oli ehdottomasti se kun pääsin tapaamaan Takahashia. 
Mun lempielokuva on epäilemättä Iron Man 3 ja Iron Man on paras supersankari joka on koskaan ollu, ei muttia tämän asian kanssa. Mun suosikkikirja on ehdottomasti Maggie Stiefvaterin Väristys, mut mä luen kirjoja iha mielettömän paljo, joten luen tosi monipuolisesti erityylisiä kirjoja. Lempieläin on ollu susi niin kauan kuin mä vaan voin muistaa.
Ennenkuin supernatural valtas mun elämän, mä tykkäsin katella tv'stä myös Modernia perhettä, Frendejä, Frasieriä ja Arrowia. Nää kaikki on nyt jääny vähemmälle spn'n takia ja Arrowista oon iha tippunu jo pois kärryiltä. Mut se oli iha hyvä sarja silti.
Youtubesta tulee kateltua PewDiePietä aivan liikaa. MoreConsole saa mut hymyilemään päivittäin (that beautiful bastart..) Vlogaajia mä en juurikaa seuraa, mut danisnotonfire ja AmazingPhil tekee videoita tarpeeks hitaasti jote niitä ehdin katella.
Lisäks mä oon koukussa unisieppareihin joita omistan varmaa 14 tällähetkellä. Julisteet on toinen mun heikkousja mä en valehtele kun sanon että mun huoneessa ei näy normaalia tapettia ollenkaa. Niitä löytyy lähemmäs sata. Oon jämähtäny jonnekki kolmetoistavuotiaan wnb emo kaudelle, haha oops~.
 

Musiikki on pelastanut elämäni ja suosittelen ettet tule mainitsemaan minulle bändejä Pierce the Veil, Bring Me the Horizon, Of Mice & Men, Suicide Silence, Sleeping with Sirens, Memphis May Fire, Asking Alexandria, a Day to Remember, the Amity Affliction, All Time LowLa DisputeTwenty One Pilots, ja Beartooth ihan vain sen takia, että alan puhumaan aivan liikaa. Täydellisiä ihmisiä kaikki. Gwaah. Kuuntelen musiikkia iha liikaa. Aina kun siihe on mahdollisuus. Nää edellä mainitut bändit on suurin syy mite perkeleessä mä jaksan kaiken tän stressin keskellä. wowdeepshit
Lisäks tulee kuunneltua iha perus Iron Maiden, AC/DC, Metallica ja muita iha perus heavy metal bändejä. Suomalaisista sit ehdottomasti pitää mainita Stam1na, ah täydellistä musiikkia x3. Sonata Arcticaa tulee kans kuunneltua ja Lost Societyä, Nightwishiä, Sunrise Avenue sekä Apulantaa ja miljoonaa muutaki jotka unohdin mainita. Musiikki on mun elämä. Piste.
Mä oon muute nähny Iron Maidenin livenä kaks kertaa, samon Nightwishin. Lisäksi Bring Me the Horizonin, Pierce the Veilin, Sonata Arctican, Lost Societyn, Apulannan, Volbeatin, Happoradion, Michael Monroen ja Black Sabbathing. Ja ahhh pääsen kesällä kattoo AC/DCn keikan sekä All Time Low'in can'tWaitForAllTheJalexFeels
Musiikki on siis iso osa mun elämää.

Inhokki asioihin lukeutuu ihan ne perus kiusaamiset ja rasistiset ihmiset ja homofobiikot ja muut tällaset. Mut lisäks mä en voi sietää tuoreita tomaatteja. Tai herneitä, niitä sellasia joita torilta saa. Tai sanakirjojen käyttämistä. Puhumattakaan html koodauksesta. Ruotsia jos puhutte mulle alan huutaa ( okei ei oikeesti, mul ei oo mitää ruotsia vastaa muutaku et vihaan sen opiskelua ). Alemmuuskompleksit, sosiaalistentilanteiden ahdistus, masennus blaablaablaa kaikki tämä paska löytyy ja ne on perseestä. Mut kaipa jotain edistystä on tapahtunut kun nykyää oikeesti mä uskon, /mä tiedän/, et mistä vaan voi selvitä elossa kun ei vaa luovuta. Kyl kaikilla on joku merkitys whoadeepshitagain.

Muuta mainitsemisen arvoista vois ainaki olla, että harrastusten puolelta löytyy ratsastusta, jota olenkin harrastanut sellaiset reippaat seittemä/kaheksan vuotta. Oma hoitohevonen oli about 3-4 vuotta, mutta nyt kyseinen rakas ratsu muutti eri paikkaan. Pianoa olen soittanut 11 vuotta ja rakastan sitä ylikaiken. Lisäksi tulee paljo pyörittyä suntuubin parissa, varsinkin roolipelien puolella. Piirtelen susia aika pakkomielteisesti ja sillointällöin myös valokuvailen. Ensivaikutelmana oon tosi ujo, mut näin kun ei kasvotusten tartte olla oon varmaan aika avoin ja puhelias tyyppi. En oo oikeesti mitenkää kiinnostava, ja et kyllä menetä mitää jos et koskaa tuu sanoo sanaakaan mulle. Mut toisaalta, musta saa erittäin hyvän kuuntelijan asiaan ku asiaan ja mä en välitä vaikka täys tuntematon tulis purkamaa mulle ongelmistaan.

hatunnosto jos jaksoit lukea tämän turhan tekstin:DD

Mua voi tulla tervehtimään myös seuraavissa paikoissa:: 
tumblr | Suden katse | kik (kysykää erikseen)

Get the Flash Player to see this player.

©2019 Hukkateillä || versio 0.2 - suntuubi.com