Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervehdykset, parannusehdotukset, linkinvaihtopyynnöt (otan linkkareihin arvostelu/sivunlistaussivustoja), kysymykset ja muut mieleen juolahtavat asiat. Mainostamista en katso hyvällä, varsinkaan suoraa sellaista. Pientä kommenttia sivuistani mukaan niin loppuun voi sitten lisätä 'Tervetuloa käymään minunkin sivuillani' tai jotain muuta tuon tyylistä. Ei siis mitään aivan hullun mittaisia kirjoituksi.
Sellainen varoitus vielä loppuun, että joistain viestistä löytyy supernatural spoilereita:DD

 

 [ Kirjoita ]

Nimi: Sirppi
Kotisivut: http://universeofgods.suntuubi.com/

24.05.2015 09:59
Onkos sivut vielä elossa? Olisi mukavaa saada täältä arvostelu!

Vastaus:

Tämä on itseasiassa aika hyvä kysymys.. Saan puhelimeeni aina automaattisen ilmoituksen kun joku täyttää lomakkeen tai jättää viestin, joten tietoinen olen kyllä kaikesta. Sen sijaan toimintani asioiden eteen... Köhöm... On vähän hidasta.
Minulle on varmaan tullut jo kymmeniä arvostelupyyntöjä jotka ovat rästissä ja pahoittelen tätä suuresti. Yksinkertaisesti aikani ei ole vain riittänyt.
Vastaukseni kysymykseesi on siis ehkä. Toivon mukaan heti kesäloman alussa alan oikeasti aktiiviseksi.
Pahoitteluni.

-riika

Nimi: Sophia
Kotisivut: http://vainio.suntuubi.com

05.04.2015 16:22
Täälläpäs on kiva ulkka.. Vähän synkkä vaan :D
Laitoin muuten lomaketta/arvostelu pyyntöä (miksi sitä voi nyt sanoa??), niin tulemaan ^^

Vastaus:

Aw, kiitos. Synkkää ja hieman apeamielistä oli tälläkertaa tarkoituskin tehdä, joten kommenttisi pelkästään sai minut hyvälle tuulelle:DD
Kiitos lomakkeen lähettämisestä, yritän tulla kertomaan mielipidettäni mahdollisimman pian.

-riika

Nimi: Kiwie
Kotisivut: http://www.kesyton.suntuubi.com/

10.03.2015 14:47
Hei!

Voit poistaa Kesyttömän arvostelun, koska Kesytön on epäakti, ja jos saan sen heräteltyä, se muuttuu radikaalisti. Että tällaista tulin sanomaan. :3

Vastaus:

Heya!
Kiitos paljon ilmoituksestasi, helpottaa huomattavasti kun noita ratsioita pidän vähän väliä:DD Voikun kaikki tekisivät niinkuin sinä x3

-riika

Nimi: PerleDuDragon

19.02.2015 14:05
Tilasin arvostelu! Mahtavaa, että löytyy näitäkin arvostelusivustoja, jotka ovat pystyssä. Kun useimmiten ne kuolevat heti avauduttuaan... Ja siis, mukavan yksinkertaiset sivut, kun ei ole miljoona navigaationosaa joista pitää löytää, ne ohjeet ja sitten vielä se lomake josta saa arvostelun... Ja, linkkaan teidät nyt heti!
Psst! Kurkatkaa kotisivut kohdassa olevaa linkkiä.

Vastaus:

Awwh, kiitos c: Tosiaan joo, arvostelusivuston pitäminen on niin aikaa vievää, ettei kaikki edes tajua sitä.. Tulee luotua ja poisteltua sitte sivuja ihan mieten sattuun..
Pelkään hieman vieläkin kuinka tuomitsevia ihmiset aikoo olla kun en pidä minkäänlaista navigaatiota (turha sellainen tälle sivulle).. Toivottavasti se ei häiritse muita.
Mutta huomasitko, että lomakkeita otetaan vastaan vasta taas keskiviikkona? Tule pyytämään silloin lomaketta uudestaan niin tulen arvostelemaan kun ehdin ^^

-riika

Nimi: Kiwie
Kotisivut: http://www.meme.suntuubi.com/

15.02.2015 16:30
Moi!

Anteeksi kun tulen arvokasta aikaasi tuhlaamaan, mutta haluaisin kysyä että miten sivustolle saa musiikkia? Olen lukenut kaikki ohjeet, mutta ne ovat meikäläiselle kuin hepreaa.. :'D
Vastaisitko viekkuuni?

Vastaus:

Heya!
Ohgod, olen erittäin huono selittämään asioita, mutta voin yrittää c: Tulen käymään tässä lähi päivinä.

-riika

Nimi: Röhnöporsas
Kotisivut: http://raita.suntuubi.com/

03.02.2015 18:29
Sivunne on nyt listattu Raitaan! Muistakaa linkittää viikon kuluessa. : )

Suuret pahoittelut kestosta, mutta Raita oli määrittelemättömällä tauolla ja työnsarkaa on nyt paljon uusien liittymishakemusten kanssa.

-Röhnöporsas

Vastaus:

Jees, ymmärrän erittäin hyvin. Kiitos kovasti, linkkailen.

-riika

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://www.ombria.suntuubi.com/

01.02.2015 18:54
Moips!

Semmoista kyselisin, että haittaako jos sivu on arvosteltu jo kerran? Ajattelin laittaa huomenissa tänne lomaketta, mutta koska Ombrian entinen muoto Cherry Blossoms on jo täällä arvioitu, pystynkö laittamaan Ombrialla uutta arvostelupyyntöä?

~Deianeira

Vastaus:

Heya there!
Jos CB'n ja Ombrian välillä on selvästi jokin ero (katogoria muutoksia, aivan täysin eri tekstit ym.) niin pyydä vain c: Muussa tapauksessa antaisin todennäköisesti saman numeron, joten siitä voi sitten vain mainita tyyliin että 'riika arvosteli Cherry Blossomin ja näin myös Ombrian arvosanalla (nro.)' (:

-riika

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://www.ombria.suntuubi.com/

26.01.2015 22:28
Olitte listattuna sivulistaus Cherryyn, mutta nyt sivu muuttaa! Sivunne on nyt listattuna Ombriassa, pyydän että vaihdatte linkin Ombrian osoitteeksi mahd. pian. Anteeksi muutosta koituva vaiva!

~Deianeira

Vastaus:

Ookay, kiitos ilmoituksesta.

-riika

Nimi: Julia ja Joanna
Kotisivut: http://koralli.virtuaalitalli.fi/

20.01.2015 14:26
Hei, riika!

Tilasimme arvostelun virtuaalitalli Koralliin ja emme olleet varmoja, että näätkö sen varmasti.

Yst. terveisin,

Julia & Joanna

Vastaus:

Heya!
Huomasin lomakkeenne, mutta siellä lukee etten ota arvosteluja tällä hetkellä. Uusia arvostelu pyyntöjä voi näiltä näkymin lähetellä taas torstaina tai perjantaina, riippuu miten etenen opiskelujeni kanssa.
Tämän takia jouduin poistamaan lomakkeenne, tulkaa myöhemmin uudestaan.

-riika

Nimi: Jesy
Kotisivut: http://windy.w2.fi/

18.01.2015 20:59
Haha, ihana ku täältä löytyy muitakin spn addiktoituja :D Dean on ollut kans mun lemppari ihan alusta! Kevin oli kans jotenki ihana ja sit Sam ja Cass ja Bobby!♥ Itkin liikaa kun Bobby kuoli (ja Kevin) :'( Jotenki häiritsevää kun joutuu kavereille joista kukaan ei seuraa supernaturalia hehkuttaan ja itkemään ton sarjan takia. Niilläki rupee hermot menemää :D Toi sarja on niin täydellisesti kirjotettu, ne näyttelijät on vaan niin super hyviä, Jensen vaan eläytyy niin hyvin ja ku sanoit; se tuska oikeesti paistaa sen silmistä ja Jared; 3x03 "I lost my shoe" ja se oikeesti heittäyty niin ihanasti siihen roolii, sitte Misha; Siis se jopa puhuu eri äänellä siinä sarjassa miten normaalisti ja siinä jaksossa x jota en muista missä joutu todellisee maailmaa ja esitti itteensä kun Misha pyys että ne tekis siitä mahollisimman bitchyn:D Ah niiden personallisuudet kun kattonu kaikkia haastatteluita ja kaikkia comic coneja ja kaikkia :D ja muutenkin en vaan kestä! Ah ♥ Kiitos Deanin ja impalan oon ite kiinnostunu autoista enemmänki ja ruvennu kuuntelee rockia ja mitäköhän kaikkee toi sarja on mulle aiheuttanu :D Nyt oon itkeny tääl ton tauon takia... EI NE VOI PITÄÄ MEITÄ NÄIN KAUAA POIS MEIÄN ADDIKTION KOHTEESTA! EI OO TERVETTÄ! Joo, ehkä rauhotun... :D On vaan kiva löytää näitä "sarjasielunkumppaneita" xD♥
Ps. Itkeminen todellakin on ihan normaalia joka jaksossa!

Vastaus:

Jep, milloin vain jos tarvitsee jonku jonka kanssa itkeä koska spn on niin täydellinen nii täältä löytyy kyllä yksi yli innokas wanna be hunteri sitä varten.
EI APUA, ÄLÄ MUISTUTA MUA SIITÄ ku Samn hukkas kenkänsä, reppana se näytti koiranpennulta enemmän ku koskaa enne ja mun teki mieli vaa juosta halaamaa sinne sitä sillee "It's okay you cutie, it wasn´t your fault, don't worry, you can have mine". Ja miten joku voi näytellä /silmillä/.. ohmygod Jensen on uskomaton näyttelijä. Vaikka kaikki ois kunnossa nii se "teko tuska" näyttää nii aidolta, wtf how you can do it!?
Oisit nähny millasen määrän vuodatin kyyneliä vitoskauden(?) lopussa ku Sam sai yliottee luciferista ja näki sen pikku sotilaan siel autos JA SITTE NIITÄ KAIKKIA MUISTOJA and just nope, it's not cool to play with my feelings. Dean itkee harvoin mut sitku se alkaa itkeä, itken itekki sen kanssa varmaa kaks kertaa enemmän kuin se ite. (Liikaa ite ja itken sanoja apua, ei multa kyllä järkevää suomea tässä mielentilassa vois odottaakaa.)
Ja Mishasta/Cassistä voisin kirjottaa helposti kokoinaisen romaanin. Cass on nii totinen ja määrätietonen kokoaja ja sitte Misha on varmaa maailman ihanin ja hupsuin (oikeesti suomenkieli apua, oon jutellu taas liikaa englanninkielisille ihmisille ku toi sana on nii tyhmä and makes much more sense in English) koko maan päällä. En kestä sen spontaani tweettejä tai comic con haastetteluja (Kuka helvetti anto sille luvan olla nii täydellinen!? Tahdon haastaa kaikki oikeuteen, kiiitoooss~).
Itellä on classic rock music ollu osana mun elämää iha pienestä asti ja oon aina yli innoissani ku Dean kuuntelee asiallista musiikkia ja sit kun niitä biisejä aina soi sillon tällö:DDD CAARRY ON MY WAYWAAARD SOOOOOOONNNN~ (Varmaa sitte kesällä ootan ac/dc'n keikalla että Dean ajaa sinne Impalan kanssa paikalle ja teen kyllä valituksen jos nii ei tuu tapahuu)
Ai nii ja tosiaa en kestäny Mishaa siinä jaksossa missä ne just meni sinne rinnakkaisulottuvuusmikälie ja yrittävät epätoivoisesti näytellä ja nauroin Deanille ja sen kökölle näyttelylle ihan liikaa, ohmycass help me.. TAI KUN NE TÖKKI TOISIAAN SILLÄ PUUKOLLA JA kaikki ohjaajat ja tuottajat oli 'wtf jensen and jared are doing??' se oli ehottomasti yks niitä hämmentävimpiä spn jaksoja, varsinki ku sitä katto ekakerran sillei 'mitäs helvettiä'.
Musta näyttää tulevan aina joku 12 vuotias adhd kakara kun tullaan supernaturalista puhumaa, haha oops~ Tilasin kaks spn kirjaaki ja varmaa koko talo räjähtää ku huudan onnesta, sitte kun ne viimei jaksais vaa raahautua postilaatikkoo (naapurit saa pelätä sitä päivää) (damn ku taas yliannostus supernatural feelingsejä, mun on pakko tehä seuraavaksi spn ulkoasu tänne ku inspiä on näi jumalattomasti, haha)
Have a nice day, varo demoneja♥

~riika

Nimi: Kuutamo
Kotisivut: http://tahtitaivaan.suntuubi.com/

17.01.2015 00:04
Mieki ootan ihan malttamattomana yhettätoista kautta, vaikka en oo kymppiä vielä saanu loppuun katottuun :D Supernaturalista ei kyllä keksi mitään moitittavaa tai negatiivista sanottavaa :3 ♥

Vastaus:

haha kymmenennen kauden kaikki jaksot ei oo tosiaa ees tullu vielä ja mä jo vaadin yhdennettätoista:DD On se vaa nii perfect että oikee itkettää.

-riika

Nimi: Kuutamo
Kotisivut: http://tahtitaivaan.suntuubi.com/

16.01.2015 23:06
Miekää en osannu sillo päättää kumpi vie voiton, Cass vai Dean kun neljäs kausi alko, mut kyllä se Dean tulee olemaan aina paras :DD Ja ne näyttelijät käy niihin rooleihin niin täydellisesti, että en osais muita kuvitella niihin :3 nii ja sit myös Gabriel on kans hyvä hahmo ja aah, pelkkää täydellisyyttä koko sarja :'D :3 ♥

Vastaus:

En voi kun vain hehkuttaa edelleen, että Dean on kyllä aivon mielettömän hyvä. Jensen on aivan hemmetin hyvä näyttelijä ja en ymmärrä mite se voi näytellä niin hyvin, niin että se näytelty tuska näyttää nii aidolta, että se paistaa silmistä (selitys 10+). Dean näyttää koko aja nii kärsivältä ja sitä tahtois vaan halata gwah♥ Ja en kyllä voi itekkää kuvitella yhtää, että joku toinen korvais ne päänäyttelijät. Mielummin nii että sarja loppuis kuin, että jotku uudet näyttelijät otetaa kehii :DD Gabriel on kyl tosiaa aivan mielettömän upee hahmo, en osannu yhtää aavistaa sen olevan arkkienkeli kun se ensimmäisiä kertoja siinä sarjassa oli mukana.
Kyllä, pelkkää täydellisyyttä♥ En jaksa oottaa että yhestoista kausi tulis sitte esille ensvuonna:DD

-riika

Nimi: Kuutamo
Kotisivut: http://tahtitaivaan.suntuubi.com/

16.01.2015 22:12
No joo, mieki voisin vaan joka päivä kattoo supernaturalia, siitä ei pääse yli eikä ympäri :p Kyllä itkeminen joka jakson aikana on normaalia, sillä minäkin pillitän melkein aina ku katon spn:nää, sama asia ku katon the originalsia, joka on muuten kanssa yks mahtava sarja :'33 Nii ja hahmoista paras on miun mielestä ehottomasti Dean, ollu alusta asti :3

Vastaus:

Itekki seurailin muita sarjoja, mutta ne jäi iha täysin Supernaturalin varjoo xD Nykyään se sarja hallihtee mun elämää iha täysin, haha pitäsköhä hoitoon mennäxD jonkilainen vierotus ois iha jees:DD (ok ehkei tilanne nyt iha nii paha oo xD) Dean on kyllä iha mielettömä hyvä hahmo ja se oli iha selvä ykkönen mullaki, varsinki ku alotin sen sarjan. Sitte ooops Cass tuli mukaa kuvioihin ja vei mun sydämmen. Ja nyt jotenki tuntuu siltä että Sam ois ykkösenä... Gwah ne on kaikki nii täydellisiä että joskus mun on vaikea sanoa kuka niistä on se ehdoton ykkönen:DD puhumattakaa sit niistä muista, niiku Luciferin ja Kuoleman olemukset on jotain parasta :D ja Balthazarista tykkään kans iha mielettömän paljo♥ en vaan voi käsittää mite joku on voinu keksiä nii mielettömän hyvän sarjan. Tahon mennä jonnekki mekkaa kiittämään jumalia siitä että supernatural on olemassa. (Alanko mä kuulostaa jo pelottavan oudolta...? xD)

-riika

Nimi: Kuutamo
Kotisivut: http://tahtitaivaan.suntuubi.com/

16.01.2015 21:35
Laitoin arvostelupyynnön tulemaan! Ihan pakko tähän vielä sanoa, että tämä ulkoasu on ihana ja taustalla soiva musiikki käy hyvin tähän sivustoon :3 Ja satuin lukemaan alaspäin viestejä ja huomasin tossa yhdessä viestissä sinun kertovan että olet supernatural fani ja iloksesi voin kertoa että minäkin olen spn fani :D

Vastaus:

Aww kiitos todella paljon, ihana että sivut miellyttävät silmiäsi C:
Spn fani tuntuu aika lievältä käsitteeltä kun minusta puhutaan. Se sarja on vaan niin täydellinen, olen ihan mielettömän iso addikti. Please tell meeee who's your favorite character, pls kerro sä mulle että itkeminen melkein joka jakson aikana on normaalia koska musta tuntuu että se sarja tuhoaa my feeelllinggs. En kestä Samin koiranpentukatseita ja oikeesti, joskus tekis mieli mennä ja potkasta sitä kun on nii syötävän sulosen näkönen. Ja ajatuskin siitä mite se on kasvanu ykköskaudesta kymppikauteen saa mut itkemää haha oon nii ylpee Samista. Ja Castielistä en ees alota ku voisin puhua romaanin siitä. Täydellinen hahmo. Tahdon oman Castielin nyt heti välittömästi kiitoos.
Damn, näin käy aina ku joku tulee puhumaan fanittavansa samaa asiaa kuin minä, haha sori :DDD

-riika

Nimi: Hilla
Kotisivut: http://viattoman.w2.fi/

16.01.2015 20:21
Heippa!
Oli pakko minunkin tulla tänne vieraskirjaan rustaamaan lyhyt (tai minut tuntien erittäin turha ja pitkä) hehkutus-fangirl-viesti. Ensinnäkin ihanat otsikot kaikilla kategorioilla :) Olen suuri ATL-fani, joten :3333333333 <33 Love it :DD Mutta niin, ihana musiikki, tekee sellaisen todella rauhaisan tunnelman. Lueskelin noita arvostelujasi ja tulen ihan kokemuksesta sanomaan, että ihanan panostetut ja kattavat arvostelut. Useat arvostelut nykyään ovat vain sellasia "omg aivan täydellinen sivu ihan sama vaikka ulkoasu onkin ihan suntuubin valmis ulkoasu mutta aww ihana täydellinen jee <33"-tyyppisiä, niin kunnon kriittikiä varmasti toivotaan. Simppeli, scrollattava sivu layout on todella järkevä ja varmasti helppo. Ulkoasukin on todella kaunis ja sopii erinomaisesti muuhun sivuun. Ja nimikin on tosi tosi söpö. Ennenkun teen turhan pitkän ja uuvuttavan viestin niin taidan lopetella, taisit jo tajuta, että aivan super ihanat sivut olet saanut aikaiseksi. Tulen valmasti saatuani sivuni jonkinlaiseen järkkään niin hakemaan arvostelua :3 Hyvää viikonloppua!

Vastaus:

Heya!
JES IHANAA ALL TIME LOW FANEJA let's have a little fangirl moment, tell me your favorite song ja älä please sano mulle että oon ainoa joka on heikkona Alexin the leg thingiin koska damn boy your legs are awesome.. JA UUTTA MUSIIKKIAKI TULI DAMN rakastuin siihen biisiin ja musiikkivideon ideaan mutta god help me ku näin Alexin siinä ranskalaispuvussa... apua, en edes tiedä miksi repesin sille niin pahasti koska mitä muuta siltä bändiltä voi oikein odottaa, haha.. Mut Jackin hiukset on aivan mielettömän hyvännäköset siinä damn son.(näin käy aina kun mulle tullaan puhumaan asioista joita rakastan ihan liikaa, haha, oops, pahoitteluni.. lisäks näytän aivan liikaa sanovan damn *sigh*)
But yeah, Takaisin asiaan, oot ihan liian kiltti♥ ;u; Kiitos erittäin paljon kehuistasi, pelkäsin kuollakseni että ihmisiä vain ärsyttää tämä pianonpimputus taustalla (laitoin oikein varoituksenkin että takaisin ehtii kääntyä jos ei kestä sellaista, haha). Ja juuri sitä 'rauhallista pienen pakkas päivän tunnelmaa' olin hakemassa ulkoasullani, ihanaa jos se on onnistunut mielestäsi.
Hyviä viikonloppuja sinullekin ja kiitos erittäin paljon!

- riika

Nimi: Roosa
Kotisivut: http://vkhilpea.w2.fi/

16.01.2015 19:28
Minäkin kävin arvostelua pyytämässä ^^

Vastaus:

Kiitos, tulen mahdollisimman pian.

-riika

Nimi: Liekehtivä
Kotisivut: http://tahtiensalaisuus.suntuubi.com/

16.01.2015 19:23
Ajattelin sanoa, että lähetin lomakkeen :)

Vastaus:

Kiitos paljon ilmoituksestasi, et ollut laittanut koko sivujesi osoitetta (varmaan joku bugi oisko ollu..) niin hyvä että tulit huikkaamaan C:
Tulen mahdollisimman pian.

-riika

Nimi: Daiana
Kotisivut: http://www.cherryb.suntuubi.com/

16.01.2015 17:36
Sivusi on nyt listattu Cherry Blossomsiin kategoriaan 'arvostelusivut'. Muistathan linkittää Cherryn kahden viikon sisällä.

~Daiana

Vastaus:

Kiitos c:

-riika

Nimi: Mari
Kotisivut: http://springhill.besaba.com/

16.01.2015 15:27
Okhei, ei mitään hätää, vaikka en arvostelua saanut! En huomannut tosiaan, että arvostelet vain Suntuubin sivuja, kun luin vain sääntö-osion, enkä alkutekstiä. xd Mutta hyviä jatkoja teillekin! :)

Vastaus:

Juu, ehkäpä asiasta voisi tosiaan mainita niissä säännöissäkin (itsekin harvemmin luen sivujen etusivu tekstejä, haha:D)

-riika

Nimi: Kiwie
Kotisivut: http://www.kesyton.suntuubi.com/

16.01.2015 15:11
Hellou!

Koska satun olemaan perfektionisti sivujeni suhteen, tulin tänne kysymään, saako pyytää uutta arvostelua jos on tehnyt parannuksia? Koska parantelen sivujani par'aikaa.
Vastausta meille?
Ps. Ullakosta en luovu. :DDD

~Kiwie

Vastaus:

Heya!
Tervetuloa vain pyytelemään uutta arvostelua kun entiset virheet on korjattu. Sen voin kuitenkin jo nyt sanoa, että itse en niitä kymppejä aivan sinne tänne jakele, mutta parempaa arvosanaa varmasti voin tulla antamaan. Ja se ullakko on mielipide kysymys, kyllä se ideana on kiva c: Älä ihmeessä poista sitä jos tykkäät siitä (: . Kunhan olet itse tyytyväinen kenneliisi, ei ole väliä mitä joku tuntematon tyyppi täältä ruudun takaa ajattelee :DD

-riika

Nimi: Jesy
Kotisivut: http://windy.w2.fi/

15.01.2015 20:29
Moikka! Pakko tulla kehaisemaan sivujasi ;) Eksyin tänne arvostelemasi sivun puolelta, täytyy kyllä sanoa että kirjoitat arvostelut hyvin ja näet selvästi niihin vaivaa! Itse yritin pitää myös tällaista arvostelusivua, mutta esittäydyn itsekin supernatural addiktiksi sekä pyörin virtuaaliheppailuiden puolella oman hevoseni kanssa, joten siihenhän se jäi.. ^^ takaisin asiaan -> Pidän sivujen ulkoasusta ja tunnelmasta! Hukkateillä ei ole vain yksi arvostelusivu muiden joukossa vaan erottuu edukseen. :) Hyviä jatkoja, jos vaikka tulisinkin täältä arvostelun tulevaisuudessa tilaamaan (jahka sen tallin saisin väsättyä:D) :3

Vastaus:

Heya!
Kiitos _erittäin paljon_ palautteesta arvostelustani, vaikkei se juuri sinua koskenutkaan. Ensin aloin tekemään plus/miinus listaa, mutta sitten huomasinkin miten vaikeaa asioita on raa'asti vain luokitella hyviin ja huonoihin. Toivottavasti ei ollut tylsää luettavaa xp
YAY SPN FANEJA IHANAA~ Come fangirl with meeh, who's your favorite character!?!?.. Onko muute normaalia itkeä suurinpiirtein joka jakson aikana koska en kestä Samin koiranpentu ilmeitä ja Deanin silmiä koska niistä näkee mite paljo se pitää tunteita sisällää ja damn Cass is hot as hell (okei, huono vertauskuva, i know..) ja joka kauden loppu näyttää olevan sellaista tunnepaskaa että joudun itkemään vähintään kaksi seuraavaa päivää niiden takia, haha (...näin käy kun minulle tullaan puhumaan supernaturalista... goddammit kaveritkin on jo hermostuneet kun alan selittää aina liikaa ooops~)
Itsekkin harrastin virtuaaliheppastelua itse asiassa yli yhdeksän vuotta, mutta nyt se on jäänyt jostain syystä vähemmälle :c Aikaa ei ole riittänyt tarpeeksi ja niiden pitämisessä on aivan jäätävän iso homma, varsinkin jos yksin yrittää pyöritellä. Virtuaaliheppakärpänen iskee kyllä silloin tällöin ja välillä tulee harkittua jos rakkaan yksityiseni ottas taas aktiiviseen kisakäyttöön... Että ajan kanssa painimisen ymmärrän vähän turhankin hyvin:DDD
Kiitos erittäin paljon, hyviä jatkoja sinulle ja hevosellesi ja tervetuloa piipahtamaan uudestaankin!

-riika

Nimi: Savannah
Kotisivut: http://wolves.suntuubi.com/

15.01.2015 19:35
Oikein ihanat sivut sinulla! Emme juuri nyt kaipaa arvosteluja, sillä The shadow of wolves on vielä kesken. Ehkä kuitenkin jossakin elämänvaiheessa arvostelua kaipaamme. Kuitenkin hyvää loppuelämää sinulle ja sivuillesi!

Savannah

Vastaus:

Kiitos kovasti (: Hieman jännitin että kuinka ihmiset tulevat reagoimaan tähän kun itse sivu ei löydykkään siitä ruudun keskeltä, kuten normaalisti.
Keskeneräisille sivustoille arvostelun tilaaminen ei ole edes kovinkaan järkevää, joten ymmärrän oikein hyvin. Kiitos kuitenkin piipahduksestasi ja tervetuloa myöhemmin uudestaan C:

-riika

Get the Flash Player to see this player.

©2019 Hukkateillä || versio 0.2 - suntuubi.com